Despre noi

METECNO BULGARIA AD

Metecno Bulgaria este o societate care aparţine grupului Metecno.  Cu linia noastră de producție modernă, situată în Plevna (Bulgaria), suntem capabili să acoperim nevoile pieței din Bulgaria, precum și pe cele ale piețelor din Austria, Cehia, Ungaria, Ucraina, Republica Moldova, România, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Grecia, Cipru, și multe altele. Suntem o organizaţie care se dezvoltă rapid, fiind axată pe servirea industriei de construcţii cu gama noastră de produse excelente şi servicii. Panourile Metecno de tip sandwich, sunt produse de construcție extrem de sofisticate, fabricate cu table de oţel cutate, zincate, şi acoperite amestecate cu un material izolant: poliuretan sau vată minerală. Produsele noastre de construcţii valoroase, satisfac o varietate de necesităţi tehnice – izolaţii termice, rezistenţa la incendiu, izolare acustică – intr-un mod economic şi calitativ, acestea depinzând de materialele izolante şi de grosimea izolaţiei.
METECNO Bulgaria AD a instalat și pune în aplicare un sistem de management al calității conform ISO9001:2008 pentru toate activitățile sale de producție. Mai mult decât atât, producția panourilor corespund cu EN 14509:2006, și prin urmare, panourile noastre poartă marcajul CE. Cu o gamă largă de culori diferite, tăiate la lungime în fabricile noastre și a furnizate gata de instalare, produsele noastre de construcție moderne au o cotă bună într-un proces de construcţie modular, rapid, independent şi foarte economic.

METECNO GROUP – Inventatorul panourilor sandwich

Compania Metecno a fost fondată în Italia în 1961 şi este un lider mondial în domeniul panourilor sandwich compozite prefabricate. De peste 50 de ani Metecno-Group este lider în domeniul său şi partener al industriei construcţiilor. Facilităţile noastre de producție modernă pentru materiale de construcții izolante de înaltă calitate, sunt situate în întreaga lume, în 14 de țări. Echipele noastre sunt prezente şi în alte ţări.

Peste 20 de milioane de m2 pe an de acoperiș instalat şi pereți, oferă o referință excepțională  de idei pentru soluții de construcții economice și ecologice. Valoarea adăugată a mărcii Metecno constă în:

  • O varietate mare de produse de uz diferit în izolarea clădirilor
  • Produse şi servicii de calitate înalta, bazate pe tehnologie, experienţă şi controlul procesului
  • Facilităţile de producţie modernă în 14 ţări şi reprezentanţe în multe altele
  • Cercetare şi dezvoltare continuă în parteneriat cu Institute, Universităţi şi Furnizori
  • Grija pentru mediu în întregul proces şi concentrarea asupra izolării clădirilor de pe glob
  • Experienţa şi mentalitatea pentru a vă satisface nevoile

Statistici

MX Player

Crackeado PC15

Birouri vanzare

1100

Angajati

14

Fabrici

55

Ani de experienta